День Збройних Сил України

2012-12-06

/Files/images/Изображение 268.jpg

6 грудня – День Збройних Сил України. День, коли хлопці, чоловіки: ті, які служили, служать та будуть служити в рядах української армії приймають у свою адресу вітання та подяки. Бо ж саме їм відведена честь захищати й оберігати рідну землю, Батьківщину, свій народ.

У нашій школі теж є багато майбутніх захисників Вітчизни. Тож з метою їх привітання було проведено свято «Нумо, хлопці!!!», яке проходило під гаслом «Роби з нами, роби як ми, роби краще нас!!!». Хлопчачі команди класів, а їх було п’ять: «Ура» (5 клас), «Хлопчаки» (6 клас), «Непосиди» (7 клас), «Козаки» (8 клас), «Запорожці» (9 клас), змагалися між собою у спортивних конкурсах: стрибки з м’ячем, у мішках, стрибки удвох на трьох ногах, метання дротиків та інші. У перервах між етапами заходу дівчата вітали хлопців віршованими рядками.

По завершенні свята стали відомими переможці: І місце виборов 7 клас,

ІІ місце – 8 клас, ІІІ місце – 9 клас, за що їм вручили дипломи. 5-й і 6-й клас відзначили грамотами за участь у шкільному заході. Всі учасники змагань отримали символічні подарунки./Files/images/Изображение 191.jpg/Files/images/Изображение 214.jpg/Files/images/Изображение 233.jpg/Files/images/Изображение 246.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi